Pain perdu met kalkoen, asperge en kerriemayonaise

4
  • 2 kalkoenbillen
  • 250 g witte asperges
  • 250 g snijbonen
  • 1 ei
  • 1 dl melk
  • 2 g kipkruiden
  • 2 cl olijfolie
  • 40 g boter
  • 80 g mayonaise
  • 1 tl kerriepoeder
  • 4 takjes kervel
  • 4 boterhammen
  • peper
  • zout
     

Kruid de kalkoenbillen met peper en zout.
Bak ze kort aan in de pan en bak ze 30 à 35 minuten verder in een voorverwarmde oven van 180°C.

Snij het vlees van de billen in stukjes.
Roer het ei los met de melk, doe er kipkruiden en peper bij.
Haal het brood door het mengsel en bak aan weerszijden 2 minuten op een laag vuur.

Schil de asperges en maak de snijbonen schoon.
Snij de groenten in schuine plakjes en bak ze in boter.
Kruid met peper en zout naar smaak en doe er de stukjes kalkoen bij.

Meng de mayonaise met het kerriepoeder.
Voeg eventueel wat peper en zout toe en roer er wat fijngesnipperde kervel doorheen.
 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.