Oude kriek met panna cotta van heidebitter en Maaslandse Knapkoek

4
30
Serveer met Oude Kriek. Meer info over deze en andere traditionele Vlaamse streekproducten vind je op www.streekproduct.be.

Breng de melk met de suiker even aan de kook.
Week de gelatineblaadjes 3 minuten in ruim koud water tot ze helemaal zacht zijn.
Voeg de goed uitgeknepen gelatineblaadjes toe aan de melk.
Klop de slagroom op en voeg die bij de melk.
Roer de heidebitter erdoor en laat het mengsel in ijswater lichtjes indikken, roer af en toe.

Vul 4 glaasjes met het mengsel en laat ze in de koelkast opstijven.
Dien op met een stukje Maaslandse knapkoek.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.