Ossobuco van varkensfilet

4
  • 600 g varkensfilet
  • boter
  • 1 grof gesneden wortel
  • 3 grof gesneden stengels bleekselder
  • 6 grof gesneden pruimtomaten
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 el citroensap
  • 1 kippenbouillonblokje
  • 1 blaadje laurier
  • 2 dl witte wijn
  • peper en zout
  • gesnipperde peterselie
  • olijfolie

Snijd het vlees in vier stukjes. Bak ze op beide kanten aan in boter.

Fruit ook de groenten en de look in boter. Voeg het bouillonblokje, het citroensap, de tomaten, de witte wijn en de laurier toe.

Schik er het vlees op en laat 8 tot 10 minuten sudderen onder gesloten deksel.

Serveer het gerecht met wat peterselie.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.