Orloff van parelhoen met Père Joseph kaas, gedroogde ham en champignons

4

Bak de parelhoenborsten mooi goudbruin en snijd ze dan in plakken. Snijd de champignons in plakjes en bak ze in wat boter. Doe nu tussen elk plakje parelhoen wat champignons, wat gedroogde ham en wat Père Joseph kaas.

Reinig de broccoli en kook ze "al dente" in kokend gezouten water, verfris ze in ijswater en laat ze wat uitlekken. Versnipper het sjalotje en stoof het aan in wat boter, voeg er de broccoli aan toe en breng op smaak met peper en zout.

Schik de broccoli in een vuurvaste schaal en plaats hierop het samengesteld vlees, overgiet met de kaassaus en laat het geheel opwarmen en kleuren in de oven.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.