Open sandwich met avocado-salsa en grijze garnalen

4
  • 1 artisanaal stokbrood
  • 2 rijpe avocado's
  • 8 kerstomaatjes
  • 100 g grijze garnalen
  • 1 pijpajuintje
  • 1 chilipepertje, zonder zaadjes, gesnipperd
  • sap en zeste van 1 citroen
  • 2 el olijfolie
  • zwarte peper en grof zout
     

Snijd de geschilde avocado's in kleine stukjes.
Besprenkel met citroensap om verkleuren te voorkomen.
Snijd de kerstomaatjes in stukjes en hak het pijpajuintje fijn.
Meng dit onder de avocado met de rest van het citroensap en de olijfolie en breng op smaak met chili, citroenzeste, peper en zout.

Verdeel de avocado-salsa over de broodjes en schep er flink wat garnalen op.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.