Open sandwich met avocado-salsa en grijze garnalen

Snack
Type
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

20

Ingrediënten

  • 1 artisanaal stokbrood
  • 2 rijpe avocado's
  • 8 kerstomaatjes
  • 100 g grijze garnalen
  • 1 pijpajuintje
  • 1 chilipepertje, zonder zaadjes, gesnipperd
  • sap en zeste van 1 citroen
  • 2 el olijfolie
  • zwarte peper en grof zout
     

Recept

Snijd de geschilde avocado's in kleine stukjes.

Besprenkel met citroensap om verkleuren te voorkomen.

Snijd de kerstomaatjes in stukjes en hak het pijpajuintje fijn.

Meng dit onder de avocado met de rest van het citroensap en de olijfolie en breng op smaak met chili, citroenzeste, peper en zout.

Verdeel de avocado-salsa over de broodjes en schep er flink wat garnalen op.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.