Oosterse clubsandwich

Snack
Type
Thema
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

20

Ingrediënten

  • 4 sneetjes Meesterlyck-ham
  • 200 g kipfilet
  • 12 sneetjes wit of bruin brood
  • 4 el olijfolie
  • 1 el currypasta of kerriepoeder
  • 1 wortel
  • 2 lente-uitjes
  • 4 bladeren Chinese kool
  • 2 theelepels sojasaus
  • 4 el knoflooksaus (flesje)
  • 2 el fijngehakte koriander

Recept

Snijd de kipfilet in dunne reepjes. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een wok en fruit de currypasta of kerriepoeder even aan.

Roerbak de kipreepjes in ongeveer 5 minuten bruin. Rooster de sneetjes brood.

Snijd de wortel in lange dunne repen, de bosuitjes in ringetjes en de Chinese kool in reepjes.

Klop een sausje van 2 eetlepels roerbakolie en de sojasaus. Schep de bosuitjes en Chinese kool erdoor.

Bestrijk de sneetjes brood met knoflooksaus.

Leg op vier borden een sneetje brood. Verdeel hier de Chinese koolsalade, driekwart van de kipreepjes en wat koriander over. Leg hierop weer een sneetje brood met daarop de dubbelgevouwen sneetjes Meesterlyck-ham en de wortelrepen.

Leg de laatste sneetjes brood erop en garneer met de resterende kipreepjes, de gevouwen wortelrepen en koriander.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.