Ontbijtcrumble

Geert Van Der Bruggen
4
  • 200 g boter
  • 200 g volwaardige bloem
  • 100 g havermout
  • 100 g hazelnoten
  • 100 g kandijsuiker
  • 100 g honing

Doe alle ingrediënten in een keukenrobot en cutter kort pulserend tot een vast deeg. Verpak het deeg in keukenfolie en vries het in.

Snijd telkens zoveel je nodig hebt van het deeg. Maak er op een met bakpapier beklede plaat krullen van met een keukenschaaf. Je kan dit ook in de keukenrobot doen.

Bak de krullen goudbruin in een oven op 160°C. Aanvankelijk zullen ze nog wat slap aanvoelen, maar na het afkoelen worden ze lekker krokant.

Bewaar de crumble in een afgesloten doos. Heerlijk met yoghurt of verse kaas en vruchten van het seizoen.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.