Onglet met zilveruitjes en balsamico

4
(20) 15
  • 4 onglets
  • 20 verse zilveruitjes
  • 100 g boter
  • 1 takje tijm
  • 1 teentje knoflook
  • 1 kl balsamico azijn
  • 2 el gehakte peterselie
  • 2 el olijfolie
  • peper en zout

Snijd de zilveruitjes in twee zonder ze te schillen.

Verwarm de oven voor op 180°C. Smelt 50 g boter in een ovenschaal en voeg het in twee gesneden teentje look toe alsook de tijm. Wacht tot de boter kleurt en voeg dan de zilveruitjes toe. Zet het geheel in de oven en laat alles mooi kleuren.

Kruid de onglets en bak ze naar eigen smaak.

Besprenkel de uitjes met olijfolie en de balsamico azijn. Voeg de gehakte peterselie toe.

Serveer de onglets met de uitjes. Lekker met gekookte aardappelen.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.