Onglet met sjalot en rode wijn

4
(20) 30
  • 4 onglets
  • 20 grote sjalotten
  • 2 el boter
  • 2 el arachideolie
  • 1 el zwarte peperbolletjes (zeer fijn gemalen)
  • 2 takjes verse tijm
  • 60 cl rode wijn
  • zout en peper

Pel de sjalotten en snijd ze fijn. Verhit 1 eetlepel boter en 1 eetlepel arachideolie in een pan. Voeg de sjalotten, de fijn gemalen zwarte peper en de tijm toe. Stoof het geheel gedurende 5 minuten.
Blus met de rode wijn en laat nog 15 minuten verder stoven.

Verhit de rest van de boter en de arachideolie in een pan en bak de onglets naar eigen smaak.

Serveer het vlees met de sjalotten en de rode wijn saus.

Lekker met frietjes.

 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.