Onglet met sjalot en rode wijn

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
(Voor)bereidingstijd

(20) 30

Ingrediënten

  • 4 onglets
  • 20 grote sjalotten
  • 2 el boter
  • 2 el arachideolie
  • 1 el zwarte peperbolletjes (zeer fijn gemalen)
  • 2 takjes verse tijm
  • 60 cl rode wijn
  • zout en peper

Recept

Pel de sjalotten en snijd ze fijn. Verhit 1 eetlepel boter en 1 eetlepel arachideolie in een pan. Voeg de sjalotten, de fijn gemalen zwarte peper en de tijm toe. Stoof het geheel gedurende 5 minuten.

Blus met de rode wijn en laat nog 15 minuten verder stoven.

Verhit de rest van de boter en de arachideolie in een pan en bak de onglets naar eigen smaak.

Serveer het vlees met de sjalotten en de rode wijn saus.

Lekker met frietjes.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.