Omelet met varkensreepjes

4
  • 125 g varkensvlees, in reepjes
  • 2 theel sesamolie
  • 1/2 bussel bieslook
  • Peper en zout
  • 1 theelepel miso in 1/2 dl warm water opgelost
  • 5 eieren licht geklopt

Verhit een wok op middelhoog vuur.

Voeg de sesamolie en de varkensreepjes toe en kruid met peper en zout. Roerbak ± 2 min.

Voeg de miso toe en roerbak tot het vocht verdampt is.

Giet de eieren over het vlees. Bak tot een dunne omelet.

Rol de omelet op. Kruid met wat extra peper. Serveer.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.