Omelet met varkensreepjes

4
  • 125 g varkensvlees, in reepjes
  • 2 theel sesamolie
  • 1/2 bussel bieslook
  • Peper en zout
  • 1 theelepel miso in 1/2 dl warm water opgelost
  • 5 eieren licht geklopt

Verhit een wok op middelhoog vuur.

Voeg de sesamolie en de varkensreepjes toe en kruid met peper en zout. Roerbak ± 2 min.

Voeg de miso toe en roerbak tot het vocht verdampt is.

Giet de eieren over het vlees. Bak tot een dunne omelet.

Rol de omelet op. Kruid met wat extra peper. Serveer.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.