Omelet met champignons, courgettes en Passendale

Snack
Type
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
(Voor)bereidingstijd

(10) 10

Ingrediënten

Recept

Snijd de sneden Passendale in 8.

Snijd de champignons fijn en snijd de halve courgette in kleine blokjes. Bak ze aan in de olie in een braadpan tot ze lichtjes goudbruin kleuren.

Klop de eieren los met de melk, peper en zout. Schenk ze in de pan en laat ze op middelhoog vuur stollen, afhankelijk van eigen smaak.

Bestrooi met de stukjes Passendale, neem van het vuur en laat 1 min rusten.

Werk af met peterselie en serveer meteen met een slaatje en brood.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.