Oesterzwamschotel met Nazareth

4

Stoom de aardappelen net niet gaar.
Fruit intussen de fijngehakte ui aan in een klont Nazareth boter en voeg de spekreepjes toe.
Even laten uitzweten en dan de gewassen en in reepjes gesneden oesterzwammen toevoegen.
Het vuur verhogen en kruiden met vers gemalen zwarte peper, een beetje zout en versgehakte rozemarijn en tijm.
Blussen met een scheutje porto en wanneer de alcohol wat is verdampt, de zure room toevoegen.
De mosterd door de paddestoelen mengen en rustig laten inkoken.

Intussen bakken we de aardappelen krokant in Nazareth boter en we kruiden ze met zout en zwarte peper.
Doe de aardappelen in een beboterde ovenschotel en overgiet met het paddestoelmengsel.
Leg de plakjes Brugge Belegen kaas over de bereiding en laat gratineren onder de grill.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.