Muffins met Brugge Belegen en paprika

4

Voor circa 20 muffins :

  • 150 g Brugge Belegen geraspt 
  • 150 g Nazareth boter
  • 1 rode paprika
  • 300 g bloem
  • 1 el bakpoeder
  • 2 eieren
  • 2,5 dl melk
  • snuifje zout
  • 1tl zwarte peper
  • 1tl Provençaalse kruiden

Doe de bloem in een kom en meng met bakpoeder, zout, peper, Provençaalse kruiden, de eieren en de melk.
Als laatste voeg je de Brugge Belegen, gesmolten boter en paprika toe aan het mengsel.

Vet de bakvormpjes in met boter en vul ¾ met het deeg.
Laat 20 à 25 minuten bakken in een voorverwarmde oven van 180°C.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.