Millefeuille van aardappel, vijg en geitenkaas

4
(10) 10
  • confituur
  • 4 grote vastkokende aardappelen
  • 100 g rucola
  • 1 el rode wijnazijn
  • 150 g zachte geitenkaas
  • 8 vijgen
  • 4 el olijfolie
  • peper en zout
     

Maak een vinaigrette van de confituur, 2 el olijfolie en de azijn.
Kruid met peper en zout.

Snijd de aardappelen in plakken (2 mm) en bak ze krokant in 2 el olijfolie.
Kruid ze lichtjes met zout.
Snijd de geitenkaas en vijgen eveneens in dunne plakken (0,5 cm).

Stapel de plakjes aardappel, geitenkaas en vijgen afwisselend op elkaar tot een millefeuille.
Werk af met de vinaigrette en de rucola.

 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.