Millefeuille van aardappel, vijg en geitenkaas

Thema
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
(Voor)bereidingstijd

(10) 10

Ingrediënten

  • confituur
  • 4 grote vastkokende aardappelen
  • 100 g rucola
  • 1 el rode wijnazijn
  • 150 g zachte geitenkaas
  • 8 vijgen
  • 4 el olijfolie
  • peper en zout
     

Recept

Maak een vinaigrette van de confituur, 2 el olijfolie en de azijn.
Kruid met peper en zout.

Snijd de aardappelen in plakken (2 mm) en bak ze krokant in 2 el olijfolie.
Kruid ze lichtjes met zout.
Snijd de geitenkaas en vijgen eveneens in dunne plakken (0,5 cm).

Stapel de plakjes aardappel, geitenkaas en vijgen afwisselend op elkaar tot een millefeuille.
Werk af met de vinaigrette en de rucola.

 

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.