Millefeuille met gekookte ham

Snack
Type
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

10

Ingrediënten

  • 4 fijne sneetjes Meesterlyck-ham (120 g)
  • 16 sneden volkorenbrood
  • 2 hard gekookte eieren, in plakjes
  • 1 rode ui, in ringen
  • 4 eetlepels peterselie
  • 60 g kappertjes
  • 40 g zilveruitjes
  • 30 g mayonaise
  • 1 eetlepel mosterd
  • peper en zout

Recept

Hak de peterselie en de zilveruitjes fijn. Roer de peterselie en de zilveruitjes onder de mayonaise en de mosterd. Breng op smaak met peper en zout. Beleg de helft van de broodsneden met deze saus.

Beleg vervolgens met de uiringen, een sneetje ham en werk af met de plakjes ei en de kappertjes.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.