Start to cook
Ingrediënten
- 4 fijne sneetjes Meesterlyck-ham (120 g)
- 16 sneden volkorenbrood
- 2 hard gekookte eieren, in plakjes
- 1 rode ui, in ringen
- 4 eetlepels peterselie
- 60 g kappertjes
- 40 g zilveruitjes
- 30 g mayonaise
- 1 eetlepel mosterd
- peper en zout
Recept
Hak de peterselie en de zilveruitjes fijn. Roer de peterselie en de zilveruitjes onder de mayonaise en de mosterd. Breng op smaak met peper en zout.
Beleg de helft van de broodsneden met deze saus.
Beleg vervolgens met de uiringen, een sneetje ham en werk af met de plakjes ei en de kappertjes.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.