Start to cook

Millefeuille met gekookte ham

Varia
Broodjes
K-EI-lekker
4
10
  • 4 fijne sneetjes Meesterlyck-ham (120 g)
  • 16 sneden volkorenbrood
  • 2 hard gekookte eieren, in plakjes
  • 1 rode ui, in ringen
  • 4 eetlepels peterselie
  • 60 g kappertjes
  • 40 g zilveruitjes
  • 30 g mayonaise
  • 1 eetlepel mosterd
  • peper en zout

Hak de peterselie en de zilveruitjes fijn. Roer de peterselie en de zilveruitjes onder de mayonaise en de mosterd. Breng op smaak met peper en zout. Beleg de helft van de broodsneden met deze saus.

Beleg vervolgens met de uiringen, een sneetje ham en werk af met de plakjes ei en de kappertjes.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.