Mignonnette met een chorizokorstje

4
(20) 10

Voor de chorizokorst:

  • 80 g chorizo
  • 30 g boter
  • 30 g paneermeel

Verwijder het vel van de chorizo en snijd de worst in blokjes. Doe de blokjes in een mixer en voeg de boter en het paneermeel toe. Meng tot een pasta en kruid met peper en zout indien nodig.

Leg de pasta op aluminiumfolie en druk plat. Zet dit even in de koelkast.

Kruid de mignonnettes met peper en zout. Smelt boter in een pan en bak de vlees langs beide kanten. Bedek elke mignonnette met een stukje van de chorizokorst. Laat het vlees 1 minuut grillen in de oven.

Stoof de blaadjes spinazie kort aan in wat boter.

Serveer de mignonnettes samen met de spinazie.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.