Mexicaanse wraps

4
  • 8 tortilla's
  • 2 uien
  • 1 rode, 1 gele en 1 groene paprika
  • look
  • 1 dl room
  • 2 el mascarpone
  • 300 g geraspte Nazareth Classic kaas
  • Nazareth boter
  • 1 courgette
  • 250 g champignons
  • 2 kleine chilipepers
  • 1 bakje kerstomaten
  • 1 blikje tomatenpuree
  • 1 doosje preischeutjes
  • 6 takjes verse koriander
  • 1 dl zure room
  • 1 limoen
  • peper en zout
     

Voor de kaasvulling:

Snijd de rode paprika in kleine stukjes.
Fruit in Nazareth boter samen met een geperst teentje look.
Blus met 1 dl room en laat even inkoken.

Haal van het vuur en voeg de mascarpone en de geraspte Nazareth Classic kaas toe.
Breng op smaak met peper, zout en verse koriander.

Voor de groentevulling:

Ui, groene en gele paprika, courgette, 1 teentje look en champignons fijnsnijden en aanbakken in Nazareth boter.
Als de groenten beetgaar zijn, de pan van het vuur nemen en 150 g Nazareth kaas doormengen. 

Voor de chilisaus:

Ui met geperste look en versnipperde chilipepers laten stoven in boter. 
De gehalveerde kerstomaatjes en tomatenpuree, koriander, peper en zout toevoegen.
2 min. laten sudderen en pan van het vuur nemen.

Voor de limoenroom:

Rasp de limoen en roer het raspsel door de zure room samen met limoensap, peper en zout.

Vul de helft van de wraps met warme kaasvulling en de andere helft met groentevulling.
Overgiet weelderig met chilisaus en limoenroom.
Werk af met preischeutjes.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.