Mexicaanse omelet

4
  • 12 eieren
  • korianderblaadjes
  • fijngehakte koriander
  • 2 grote zoete uien
  • een blik gehakte tomaten
  • olie
  • 6 teentjes look
  • tabasco
  • zout
Dien op met warme tortilla's en een lepeltje zure room.

Kluts de eieren, kruid met zout en fijngehakte koriander en bak hiermee een omelet. Breek met een vork het omelet in stukken en zet opzij. Snijd de uien fijn en stoof deze zacht in wat olie. Meng met de tomaten en voeg de geperste lookteentjes toe.

Kruid met zout en tabasco en laat 15 minuten pruttelen.

Voeg het omelet toe, laat opwarmen en werk af met wat verse korianderblaadjes.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.