Met cognac geflambeerde druiven-banaanspiesjes

4
  • 1/2 houthakkersbrood
  • 10 witte druiven
  • 10 blauwe druiven
  • 1 banaan
  • 1 mango
  • 2 tl cognac
  • kristalsuiker
  • 8 satéstokjes
     

Zet de oven op grillstand.
Snijd kleine rondjes uit het brood en leg ze in een ovenschaal.
Bestrooi ze met een beetje suiker en rooster ze lichtbruin.

Was het fruit en snijd het in stukjes, behalve de druiven.
Steek het fruit op de satéstokjes en wissel af met het geroosterde brood.
Leg de fruitspiesjes op een schaal en flambeer ze met de cognac.
Verwarm daarvoor de cognac op het vuur, steek deze vervolgens aan met een aansteker en besprenkel er de spiesjes mee.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.