
Met aardappel gevulde roodbaars in de oven
Ingrediënten
- 4 el basilicum
- 3 grote bloemige aardappelen
- 1 limoen
- 2 el zongedroogde tomaten
- 4 roodbaarzen
- 50 g boter
- peper en zout
Recept
Verwarm de oven voor op 200°C.
Maak de roodbaarzen schoon (of laat dit doen in de viswinkel). Zet even opzij.
Snijd de aardappelen en de zongedroogde tomaten in blokjes van 1 cm en hak de basilicum fijn.
Meng de aardappelblokjes, tomaten, basilicum en boter.
Kruid de roodbaarzen met peper en zout en vul ze met het mengsel.
Leg de gevulde roodbaarzen in een ovenschotel en bak ze gedurende 20 minuten.
Snijd de limoen in dunne plakjes en verdeel ze over de vis.
Zet de ovenschotel nog eens 10 minuten in de oven. Dien op.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.