Mediterrane aardappelen

4
(15) 15
  • 1 ui
  • 6 middelgrote vastkokende aardappelen, in schijfjes gesneden
  • 4 el fijngehakte koriander
  • 2 geplette teentjes look
  • 250 ml kippenbouillon
  • 1 aubergine, in blokjes gesneden
  • 1 rode paprika, in blokjes gesneden
  • 2 el olijfolie
     

Verhit de olie op een hoog vuur in de wok.
Gaar de versnipperde ui, look, aubergine en paprika tot ze zacht maar niet bruin zijn.
Voeg de kippenbouillon en de koriander toe.

Breng aan de kook en voeg de aardappelschijfjes toe.
Laat doorkoken tot de aardappelen beetgaar zijn (15 à 20 min.).

Vocht dat dan nog in de wok overblijft, kan je gebruiken als saus.

 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.