Mediterraans broodje

4
  • 1 grote ciabatta
  • 50 g tapenade van gedroogde tomaatjes
  • 100 g zachte geitenkaas
  • 1 takje rozemarijn
  • 8 zwarte olijven zonder pit
  • geraspte citroenschil
  • olijfolie
     

Snijd de bovenkant van de ciabatta er over de hele lengte af en hol de ciabatta lichtjes uit.
Bestrijk de opening in het broodje met 50 g tapenade van gedroogde tomaatjes.
Verkruimel 100 g zachte geitenkaas, ris de sprietjes van 1 takje rozemarijn en hak 8 zwarte olijven zonder pit in stukjes.

Verdeel de geitenkaas met de rozemarijn, olijven en wat geraspte citroenschil over de opening in de ciabatta en druk wat aan.
Laat de ciabatta onder de grill knapperig bruin worden en laat de kaas smelten.


Lekker bij lamsvlees of kip!

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.