Maatjessalade

1
  • 1 maatje
  • ½ bosje radijsjes
  • 1 kleine rode ui
  • 1 minikomkommer
  • 2 zoetzure augurkjes

Voor de saus:

  • 1 eetlepel ketchup
  • 1 koffielepel witte wijnazijn
  • 1 eetlepel gehakt bieslook
  • peper en zout.

Snijd de twee filets van het maatje in schuine stukjes.
Maak de radijsjes schoon en snijd ze in plakjes.
Snijd de rode ui in ringen, de minikomkommer en de augurkjes in schuine stukjes.

Meng al deze ingrediënten.
Meng ook de ingrediënten voor de saus en giet de saus over de maatjessalade.
Dien koel op.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.