Lolly van varkensvlees met oregano en citroen

2
  • 300 g varkensvlees (in reepjes)
  • 2 teentjes look, fijngehakt
  • boter
  • 200 g fijne spaghetti
  • olijfolie
  • zwarte peper en zeezout
  • 3 eetlepel dragon, grof gehakt
  • 1 citroen, in grote stukken gesneden
  • geraspte kaas
  • 10 brochettevorkjes

Kook de spaghetti beetgaar in gezouten water. Giet de spaghetti af, maar spoel niet met water. Kruid de spaghetti met zwarte peper en meng met een klein beetje olijfolie.

Steek de vleesreepjes op de vorkjes en kruid met peper en zout. Verhit boter in de pan, voeg de gesnipperde lookteentjes toe. Bak hierin de brochettevorkjes ca. 5 minuten. Haal ze uit de pan.

Rol de pasta op rond de vorkjes. Kruid met dragon en rasp verse kaas over de pasta.

Serveer de vorkjes met stukjes citroen.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.