Lepelhapje van witloof met ansjovis

Thema
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

25

Serveer dit hapje van witloof met ansjovis in een lepel. Zo kunnen je gasten in één makkelijke hap smullen van een lekker aperitiefje.

Ingrediënten

  • 2 stronkjes witloof
  • 100 g ansjovisfilets
  • 3 el kappertjes
  • 1 el parmezaan, geraspt
  • 6 el olijfolie
  • 1 teentje knoflook, fijngesneden
  • boter
  • peper

Recept

Spoel het witloof.

Snijd het in grove stukken en stoof het even aan in een pan met boter.

Vermeng de kappertjes met de parmezaan, de knoflook, de olijfolie en de peper.

Rol de ansjovisfilets op.

Serveer ze op een lepeltje met het gestoofde witloof en de pesto van kappertjes.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.