Lasagne met varkensreepjes

4
  • 400 g varkensvlees (in reepjes)
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 takje rozemarijn
  • 7 à 9 bladen verse lasagne (die niet moet voorgekookt worden)
  • 70 cl goede kruidige tomatensaus
  • 2 bollen mozzarellakaas
  • 4 eetlepels fijn gemalen parmezaanse kaas
  • peper en zout

Peper en zout de varkensreepjes. Bestrooi met blaadjes rozemarijn en bak gedurende 3 minuten op hoog vuur in wat olijfolie.

Bedek de bodem van een ovenschotel met wat tomatensaus.

Leg er 2 lasagnebladen op.

Bedek met tomatensaus.

Leg daar het varkensvlees op.

Bedek opnieuw met tomatensaus. Herhaal dit nog 2 à 3 maal om te eindigen met een blad lasagne.

Bedek het geheel met dunne sneetjes mozzarella. Bestrooi met gemalen Parmezaanse kaas. Zet 25 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.