Lasagne met varkensreepjes

Number of persons
Aantal personen

4

Ingrediënten

  • 400 g varkensvlees (in reepjes)
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 takje rozemarijn
  • 7 à 9 bladen verse lasagne (die niet moet voorgekookt worden)
  • 70 cl goede kruidige tomatensaus
  • 2 bollen mozzarellakaas
  • 4 eetlepels fijn gemalen parmezaanse kaas
  • peper en zout

Recept

Peper en zout de varkensreepjes. Bestrooi met blaadjes rozemarijn en bak gedurende 3 minuten op hoog vuur in wat olijfolie.

Bedek de bodem van een ovenschotel met wat tomatensaus.

Leg er 2 lasagnebladen op.

Bedek met tomatensaus.

Leg daar het varkensvlees op.

Bedek opnieuw met tomatensaus. Herhaal dit nog 2 à 3 maal om te eindigen met een blad lasagne.

Bedek het geheel met dunne sneetjes mozzarella. Bestrooi met gemalen Parmezaanse kaas. Zet 25 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.