Langoustines met saus van Brugge Goud

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

30

Ingrediënten

  • 16 langoustines
  • 1/2 l sterke visbouillon
  • 75 g bloem
  • 75 g boter
  • 150 g geraspt Brugge Goud
  • 1 grote tomaat
  • dragon
  • basilicum
  • bieslook
  • kervel
  • dille
  • muskaatnoot
  • peper en zout

Recept

Langoustines afspoelen. Bestrooien met peper en zout.

In een beboterde ovenschotel leggen en 5 minuten laten bakken onder de grill. 

Een roux maken met boter, bloem en visbouillon, gemalen Brugge Goud, peper, zout en muskaatnoot.

De verse kruiden hakken en schikken op een bord, daarbij de langoustines leggen en de kaassaus erover gieten. Afwerken met ontvliesde stukjes tomaat.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.