Langoustines met saus van Brugge Goud

4
  • 16 langoustines
  • 1/2 l sterke visbouillon
  • 75 g bloem
  • 75 g boter
  • 150 g geraspt Brugge Goud
  • 1 grote tomaat
  • dragon
  • basilicum
  • bieslook
  • kervel
  • dille
  • muskaatnoot
  • peper en zout

Langoustines afspoelen.
Bestrooien met peper en zout.
In een beboterde ovenschotel leggen en 5 minuten laten bakken onder de grill. 
Een roux maken met boter, bloem en visbouillon, gemalen Brugge Goud, peper, zout en muskaatnoot.

De verse kruiden hakken en schikken op een bord, daarbij de langoustines leggen en de kaassaus erover gieten.
Afwerken met ontvliesde stukjes tomaat.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.