Lamsfilet met truffelaardappelpuree

4
  • 5 middelgrote bloemige aardappelen
  • 3 lamsfilets "Pastorale"
  • 75 g gezouten boter
  • 1 eetlepel truffelolie
  • 4 eetlepels pecorinokaas
  • 2 eetlepels olijfolie
  • peper en zout

Kook de geschilde aardappelen gaar in de microgolfoven (6 min op 600 watt). Pureer ze en meng er de gezouten boter en de truffelolie onder. Kruid met peper en zout.

Bak de lamsfilets roze in de olijfolie. Snijd de filets in plakjes en leg ze op de truffelpuree.

Werk af met wat geschaafde pecorinokaas.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.