Lamsfilet met truffelaardappelpuree

Number of persons
Aantal personen

4

Ingrediënten

  • 5 middelgrote bloemige aardappelen
  • 3 lamsfilets "Pastorale"
  • 75 g gezouten boter
  • 1 eetlepel truffelolie
  • 4 eetlepels pecorinokaas
  • 2 eetlepels olijfolie
  • peper en zout

Recept

Kook de geschilde aardappelen gaar in de microgolfoven (6 min op 600 watt). Pureer ze en meng er de gezouten boter en de truffelolie onder. Kruid met peper en zout.

Bak de lamsfilets roze in de olijfolie. Snijd de filets in plakjes en leg ze op de truffelpuree.

Werk af met wat geschaafde pecorinokaas.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.