Kwarteleitjes met Brugge Goud

4

voor 16 stuks:

  • 16 el Brugge Goud
  • 16 kwarteleitjes
  • 8 el fijngemalen peterselie en tijm
  • 1 tl fleur de sel
  • versgemalen peper
  • 1,5 el olijfolie

Kook de kwarteleitjes in 4 min. hard.
Mix de geraspte kaas met kruiden, zout, peper en olijfolie fijn.

Plak het kaasmengsel rond het eitje en vorm zo een vogelnestje.
Snij in 2.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.