Kruidenbrood met rode pesto voor bij de bbq
Ingrediënten
- 1 boerenstokbrood
- 4 el gehakte kruiden, bv. peterselie, kervel, basilicum, bieslook, dragon,...
- 1 teentje look, gesnipperd
- olijfolie
Voor de rode pesto:
- 100 g half zongedroogde tomaten
- 4 el olijfolie
- 2 el geroosterde pijnboompitten
- peper en zout
Recept
Mix alle ingrediënten voor de rode pesto en stamp alles fijn met een vijzel.
Halveer het boerenstokbrood in de lengte en wrijf het in met olijfolie.
Verdeel de look en verse kruiden erover en leg het stokbrood 2 min. aan de zijkant van de bbq.
Snijd of breek het stokbrood in stukken en serveer met de rode pesto.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.