Kruidenbrood met rode pesto voor bij de bbq

4
  • 1 boerenstokbrood
  • 4 el gehakte kruiden, bv. peterselie, kervel, basilicum, bieslook, dragon,...
  • 1 teentje look, gesnipperd
  • olijfolie

Voor de rode pesto:

  • 100 g half zongedroogde tomaten
  • 4 el olijfolie
  • 2 el geroosterde pijnboompitten
  • peper en zout

Mix alle ingrediënten voor de rode pesto en stamp alles fijn met een vijzel.

Halveer het boerenstokbrood in de lengte en wrijf het in met olijfolie.
Verdeel de look en verse kruiden erover en leg het stokbrood 2 min. aan de zijkant van de bbq.

Snijd of breek het stokbrood in stukken en serveer met de rode pesto.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.