Kroketten van aardappel en kabeljauw met kruidenmayonaise

Number of persons
Aantal personen

4

Ingrediënten

Je kan de kabeljauw ook vervangen door schelvis.

Recept

Kook de geschilde aardappelen gaar in licht gezouten water. Giet af, haal door een zeef en werk af met boter en een eidooier.

Kook de kabeljauwfilet gaar in licht gezouten water en prak fijn met een vork.

Meng de aardappelpuree met de kabeljauw en laat een nachtje bekomen in de koelkast.

Rol bolletjes van het aardappel-kabeljauwmengsel en haal ze achtereenvolgens door bloem, eiwit en broodkruim.

Maak de mayonaise aan met de tuinkruiden.

Frituur de kroketten goudgeel in schone olie en serveer met de kruidenmayonaise. 

 

 

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.