Kroketjes van varkensreepjes met rucolamayonaise

4
  • 350 g varkensvlees (in reepjes)
  • peper en zout
  • 1 pak tempuramengsel (bereid volgens de verpakking)

Voor de mayonaise

  • 1/2 bussel rucola, fijngehakt
  • 2 dl mayonaise
  • 1 eetlepel limoensap
  • 1/2 eetlepel sojasaus

Kruid de varkensreepjes met peper en zout.

Meng de tempura volgens de verpakking.

Steek de varkensreepjes per drie op stokjes en dompel ze onder in het tempuradeeg.

Frituur de varkensreepjes op 180 C° tot ze krokant zijn. Laat ze uitlekken op keukenpapier.

Meng de mayonaise met rucola, limoensap en soja.

Serveer de varkensreepjes met de rucolamayonaise.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.