Krokant beursje met Père Joseph-kaas en gekarameliseerde peren
Ingrediënten
- 4 plakken briquedeeg
- 200 g Père Joseph kaas
- 75 g amandelschaafsels
- 2 dl porto
- 4 eetlepels rozijntjes
- 4 peren
- 4 eetlepels suiker
- 40 g boter
Recept
Rooster de amandelschaafsels.
Snijd de Père Joseph kaas in blokjes.
Week de rozijntjes in wat porto.
Strijk de briquedeeg in met wat gesmolten boter en leg er in het midden wat rozijnen, wat amandelschaafsel en blokjes kaas op.
Vouw de hoeken naar binnen en bind de beursjes vast met een stukje keukentouw.
Bak ze af in een oven van 220°C.
Schil de peren en snijd ze blokjes.
Smelt wat boter en suiker tot een blonde karamel, voeg er de peren aan toe en laat ze op een zacht vuur gaar worden.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.