
Koude soep van gebrande paprika en tomaat met een tartaar van aardappel
Recept
Snijd de geschilde aardappel in brunoise, kook al-dente en spoel onder fris water.
Rooster de paprika's, verwijder de schil en spoel de restjes weg, verwijder de zaadlijsten.
Mix de komkommer, paprika en tomaat, bij voorkeur met enkele ijsblokjes, haal door een zeef en breng op smaak met tabasco en ketchup.
Bak de aardappelblokjes aan met de olijfolie, breng op smaak met zout, peper en dragon.
Lepel de aardappelblokjes in koude borden, schenk de gazpacho erover en werk af met enkele druppels olijfolie.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.