Koude rosbiefrolletjes met witloof en radijsjes

1

Voor de vinaigrette:

  • 1 eetlepel olie
  • 1 koffielepel rode wijnazijn
  • 1 mespuntje mosterd
  • peper en zout.

Snijd de rosbief in brede reepjes en rol ze op.
Haal de bittere kern uit het witloof en haal de blaadjes van het stronkje.
Houd de mooiste blaadjes opzij en snijd de rest fijn.
Rasp de radijsjes grof en hak de walnoten.

Meng alle ingrediënten voor de vinaigrette.
Meng het fijngesneden witloof met de radijsjes, de noten en de vinaigrette.
Schik de opzij gehouden witloofblaadjes op een bord en vul ze met het groentemengsel.
Schik er de rosbiefrolletjes tussen.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.