Koude rosbiefrolletjes met witloof en radijsjes
Recept
Snijd de rosbief in brede reepjes en rol ze op.
Haal de bittere kern uit het witloof en haal de blaadjes van het stronkje. Houd de mooiste blaadjes opzij en snijd de rest fijn.
Rasp de radijsjes grof en hak de walnoten.
Meng alle ingrediënten voor de vinaigrette.
Meng het fijngesneden witloof met de radijsjes, de noten en de vinaigrette.
Schik de opzij gehouden witloofblaadjes op een bord en vul ze met het groentemengsel.
Schik er de rosbiefrolletjes tussen.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.