Kotelet gevuld met roquefort

4

Maak een horizontale insnijding in de koteletten, vul ze met de helft van de kaas en bak ze gaar in een mengsel van olie en boter.
Laat het vlees 10 minuten rusten onder een vel aluminiumfolie.

Deglaceer de pan met de witte wijn.
Laat eventjes al roerend inkoken, voeg er de room en de rest van de kaas bij en laat wat verder koken tot een saus.
Breng op smaak met peper en zout en roer er een klontje boter door.

Blancheer de broccoli en de bloemkool beetgaar in ruim zout water (3 minuten voor broccoli, 5 minuten voor bloemkool).
Giet af.

Snijd het vlees in plakjes en verwarm de broccoli en de bloemkool in de saus.
 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.