Konijn met groenten en olijven
Recept
Bak het konijn bruin in olijfolie. Kruid met peper en zout en giet er de wijnazijn over. Haal de pan van het vuur en laat rusten.
Snijd de wortels en de ajuin in schijfjes. Plet de look. Neem een andere pan en giet er olijfolie in. Bak eerst de ajuin en voeg al roerend de wortelen toe.
Voeg nu de look, olijven en kappertjes toe. Kruid met peper en zout. Lepel het mengsel over en tussen het konijn.
Overgiet met wijn zodat alles half onder staat. Leg er de rozemarijn en de laurier bij. Laat alles nog minstens een uur sudderen onder gesloten deksel.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.