Bereiding
Snijd de konijnenfilets in fijne reepjes met een scherp mes (tip: dit gaat gemakkelijker als je ze eerst een tiental minuten invriest).
Marineer de konijnreepjes in de sojasaus, arachideolie, suiker, gesnipperde knoflook en gember.
Blancheer de boontjes 4 à 5 minuten in kokend gezouten water. Spoel onmiddellijk onder koud stromend water.
Hak de tomaten fijn en voeg ze weer bij het sap.
Neem de konijnreepjes uit de marinade en bak ze aan in een wokpan met een weinig wokolie.
Voeg de uien en de gepelde scampi’s toe en roerbak alles 4 à 5 minuten.
Voeg de marinade en de tomaten toe en laat alles 3 à 4 minuten sudderen op een hevig vuur.
Voeg tot slot de boontjes toe en laat ze mee opwarmen.
Kruid naar smaak met peper en zout en dien op met rijst of noedels.
Je kunt dit gerecht wat pittiger maken door een chilipepertje toe te voegen.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.