Komkommersalade met mierikswortel

Flandria
Partner
Salade
Type
Number of persons
Aantal personen

1

Ingrediënten

  • 25 g rozijnen
  • ½ komkommer of 2 minikomkommers van Flandria
  • 80 g gruyèrekaas
  • 1 koffielepel mierikswortelpasta
  • 1 koffielepel slaolie
  • 1 theelepel balsamicoazijn
  • enkele takjes bieslook
  • peper en zout

Recept

Laat de rozijnen 30 minuten weken in water.
Snijd de komkommer in plakjes en de kaas in reepjes.
Meng alles met de rozijnen.
Meng de mierikswortelpasta met de olie, de azijn en het fijngesneden bieslook.
Kruid met peper en zout.

Giet de saus over de komkommersalade en dien goed gekoeld op.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.