Komkommersalade met mierikswortel

1
  • 25 g rozijnen
  • ½ komkommer of 2 minikomkommers van Flandria
  • 80 g gruyèrekaas
  • 1 koffielepel mierikswortelpasta
  • 1 koffielepel slaolie
  • 1 theelepel balsamicoazijn
  • enkele takjes bieslook
  • peper en zout

Laat de rozijnen 30 minuten weken in water.
Snijd de komkommer in plakjes en de kaas in reepjes.
Meng alles met de rozijnen.
Meng de mierikswortelpasta met de olie, de azijn en het fijngesneden bieslook.
Kruid met peper en zout.

Giet de saus over de komkommersalade en dien goed gekoeld op.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.