Komkommer-venkelsoep

2
(10) 30

Snijd de venkel in kleine stukjes.
Doe hetzelfde met de komkommer; verwijder wel de pitjes.
Laat dan wat boter smelten in een kom.
Stoof de venkel aan en voeg er een teentje fijngesnipperde look bij.
Voeg even later de komkommerstukjes eraan toe.

Los dan 1 kippenbouillonblokje op in een liter water en voeg dit toe aan de aangestoofde venkel en komkommer.
Doe er nog flink wat peterselie bij.
Breng op een zacht vuurtje aan de kook.
Daarna mix je de soep heel fijn.
Wie het wenst, kan nog wat room toevoegen.

Heerlijk met wat brood erbij!

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.