
Ingrediënten
- 2 koolrapen
- 1 bos wortelen
- 200 g sperziebonen
- 200 g groene kool
- 2 Bleu des Moines kazen
- tomaat, in stukjes
- vinaigrette, naar keuze
Recept
Maak de groenten schoon, verwijder de uiteinden van de sperziebonen, schil de wortelen en de koolrapen.
Kook de groenten gaar maar zorg ervoor dat ze knapperig blijven, spoel ze onmiddellijk onder koud water.
Snijd de groenten in stukken.
Bereid een vinaigrette voor.
Snijd de 2 Bleu des Moines kazen in kleine stukjes.
Leg de groenten in het midden van het bord.
Lepel er een beetje vinaigrette over.
Strooi er stukjes Bleu des Moines op en garneer met stukjes tomaat.
Smakelijk!
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.