Knapperige aardappel-kipbrochettes

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
(Voor)bereidingstijd

(90) 15

Ingrediënten

  • 3 grote, vastkokende aardappelen (elk 150 g)
  • 200 g kippenborst
  • enkele blaadjes radicchiosla
  • 3 eieren
  • 2 el truffelpasta
  • 5 el olijfolie
  • 2 kl truffelolie
  • peper en zout
  • 200 g broodkruimels
  • satéstokjes
     

Recept

Snijd de geschilde aardappelen en de kip in dobbelsteentjes van 1 cm op 1 cm.
Besprenkel beide met enkele druppels olijf- en truffelolie.
Kruid met peper en zout.
Meng, bedek met plasticfolie en laat gedurende 1 uur marineren.

Klop de eieren en voeg de truffelpasta toe.
Maak vervolgens brochettes met de aardappelen en de kip.
Dompel de brochettes in het eimengsel en daarna in de broodkruimels.

Bak de brochettes in een beetje olijfolie op een matig vuur in een antikleefpan tot ze goudbruin zijn.
Werk af met enkele snippertjes radicchiosla.
 

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.