Kipsandwich

1
  • 4 grote sneden volkorenbrood
  • 1/2 el olie
  • 150 g kipfilet, in dunne plakjes gesneden
  • 1/2 el tandoorikruiden
  • 3 el yoghurt
  • 2 el mayonaise
  • 1 bosuitje, in dunne ringetjes
  • 1/2 rode paprika, in stukjes
  • zout, versgemalen peper
  • 4 blaadjes veldsla

Verhit de olie in een wok en bak de plakjes kip met de tandoorikruiden gedurende 5 minuten goudbruin. Laat ze lauw worden en schep er dan 2 eetlepels  yoghurt en 1 eetlepel mayonaise door. Schep ook de uiringetjes en de paprika erdoor en voeg zout en peper naar smaak toe. Roer de rest van de yoghurt en mayonaise door elkaar en bestrijk de sneetjes brood ermee.

Leg op elk sneetje brood een blaadje veldsla. Schep de tandoori-kipsalade op 2 sneetjes en leg de andere sneetjes met de sla naar beneden erop. Leg elke sandwich op een bordje.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.