Kip- en appelbrochette

Number of persons
Aantal personen

4

Ingrediënten

Recept

Snijd het kippenvlees en de appels in even grote blokjes.

Steek deze afwisselend op een brochette, kruid met peper en zout. Borstel er wat honing op.

Warm de oven tot 180°C. Kleur de brochettes in de pan met wat boter. Gaar verder in de oven.

Dien op met kroketjes.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.