Kaviaar van aubergines

8
(10) 45
  • aubergines
  • 1 teentje look
  • 250 cc extra olijfolie
  • eigeel
  • 1 el mosterd
  • 1 el witte peper
  • 1 el paprikapoeder (naar smaak: hot of medium)
  • 1 kl zout

Trek de lookbol voorzichtig open (pel niet), en stoom samen met de hele aubergines gedurende 40 min.
Snijd de aubergines in stukken en pel de malse looktenen.
Doe samen met het zout, de peper en de paprika in een blender of keukenrobot.
Cutter tot een dikke puree.
Voeg de mosterd en het eigeel toe en meng goed.
Voeg al roerend en in een dun straaltje de olijfolie toe.

De kaviaar is klaar.
Laat tot gebruik opstijven in de koelkast.

Serveer ‘à la bruschetta’.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.