Karnemelk met vijgen en vlierbloesem

Dranken
Type
Number of persons
Aantal personen

2

Ingrediënten

  • 5 rijpe vijgen, in stukjes gesneden
  • 3 eetlepels vlierbloesem siroop
  • mespunt cayennepeper
  • 250 ml ijskoude karnemelk

Recept

Pureer alle ingrediënten in een blender.
Bewaar in de ijskast.

Serveer ijskoud met ijsblokjes.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.