Kalkoenlasagne met bloemkool, wortel en bruine jus met abrikoos

4
20
  • 8 dikke plakken kalkoenham (charcuterie)
  • 1/4 bloemkool
  • 4 wortelen
  • 5 cl olijfolie
  • 25 g boter
  • 2 dl basis bruine saus
  • 1 el abrikozenjam
  • 1/2 tl paprikapoeder
  • peper
  • zout

Maak de bloemkool en de wortelen schoon, snij ze en hak fijn in de hakmolen.
Bak kort in olijfolie en kruid met het paprikapoeder, peper en zout.

Snij de kalkoenplakken in driehoeken en bak ze aan beide kanten in boter.
Kruid met peper en maak er torentjes van met de groenten.
Breng de basis bruine saus aan de kook, doe de abrikozenjam erbij en laat inkoken.

Schenk de jus over de lasagne.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.