Kalkoenbrochette met geroosterde paprika, jonge sla en yoghurtvinaigrette

4
20
  • 600 g kalkoenfilet
  • 1 rode paprika
  • 1 groene paprika
  • 1 gele paprika
  • 100 g jonge sla (mix)
  • 1 dl yoghurt
  • 1 dl mayonaise
  • 5 cl mosterd
  • 5 cl olijfolie
  • 15 g satékruiden
  • peper
  • zout
  • satéstokken

Snij het vlees in gelijke stukken en marineer met olijfolie en satékruiden.
Was de paprika’s en snij ze in grote stukken.
Maak spiezen van de paprika en de kalkoen en rooster ze aan elke kant 3 minuten.

Meng yoghurt, mayonaise en mosterd.
Kruid met peper en zout en giet over de jonge sla.
 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.