Kalkoenbrochette met geroosterde paprika, jonge sla en yoghurtvinaigrette

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

20

Ingrediënten

  • 600 g kalkoenfilet
  • 1 rode paprika
  • 1 groene paprika
  • 1 gele paprika
  • 100 g jonge sla (mix)
  • 1 dl yoghurt
  • 1 dl mayonaise
  • 5 cl mosterd
  • 5 cl olijfolie
  • 15 g satékruiden
  • peper
  • zout
  • satéstokken

Recept

Snij het vlees in gelijke stukken en marineer met olijfolie en satékruiden.

Was de paprika’s en snij ze in grote stukken.

Maak spiezen van de paprika en de kalkoen en rooster ze aan elke kant 3 minuten.

Meng yoghurt, mayonaise en mosterd.

Kruid met peper en zout en giet over de jonge sla.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.