Kalfszwezeriken met Brugge Pater

Number of persons
Aantal personen

4

Ingrediënten

Recept

Ontvlies de zwezeriken giet er gezouten kokend water over en laat enkele min staan.

Snijd de knolselder, wortels en peterselie fijn en pocheer 15 min. in de bouillon en melk, leg de zwezeriken erbij en laat op een heel zacht vuurtje 10 min. weken.

Snijd de zwezeriken in dikken sneden van 2 cm.
Snijd de gedroogde ham en uien fijn en laat in boter fruiten roer er de bloem door en voeg vervolgens de melk en bouillon mengsels toe en laat al roerend 5 min koken.
Zeef het mengsel en meng de kaas erdoorheen, kruid met peper en zout en roer op een hoog vuur tot je een gladde saus bekomt.

Beboter de 4 boterhammen en laat ze roosteren onder de grill.

Leg op elke boterham een plakje gekookte ham met daarop de zwezeriken. Lepel de kaassaus hierover en leg in een ovenschaal, laat kleuren onder de grill en dien op met de fijn gesneden Chinese kool.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.