Ingrediënten
- 4 kalfslapjes
- 4 eiwitten
- bloem
- 1 citroen
- paneermeel
- arachideolie
- peper en zout
- kappertjes
- ansjovisjes
Recept
Leg het kalfsvlees tussen plasticfolie en klop goed plat met een pan.
Klop de eiwitten los. Doe het eiwit, de bloem en het paneermeel in afzonderlijke potjes of diepe borden.
Kruid het vlees met peper en zout en haal vervolgens door de bloem, het eiwit en het paneermeel.
Verhit intussen de arachideolie in de friteuse tot 180°C.
Bak de schnitzels goudbruin in de hete olie.
Snijd de schil van de citroen, snijd in plakjes en verdeel in kwartjes.
Garneer de schnitzels met citroenkwartjes, kappertjes en ansjovis.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.